Home

Werner en Metz

Actieve filters

€ 50,30

Duurzame Matte vloerwas . Slijtagebestendig- Matte uitstraling- Verhoogde Veiligheid.

LONGLIFE Matt verzekert een lange levensduur en hoge weerstand tegen afslijten dankzij de speciaal ontwikkelde technologie. Het gebruik van speciale polymeren voorkomt witte wolkvorming in de beschermfilm na onderhoudsreiniging. LONGLIFE Matt is bijzonder geschikt voor gebruik in de zorginstellingen dankzij de slipresistentie en een zeer goede weerstand tegen alcohol en desinfectiemiddelen. Slipresisentie is gecertificeerd volgen DIN 18032-2.

€ 24,62

Universele vloerstripper met uitzonderlijke ecologische eigenschappen. Het product is veilig op alle vloeren dankzij zijn matige pH. Bijzonder geschikt voor alle flexibele 

vloerbekleding zoals PVC, linoleum, rubber en andere speciale kunststofvloerbedekkingen alsook harde vloeren. Ideaal voor het strippen van LONGLIFE polish.

Laat geen geur na. Integraal duurzaam: op basis van afbreekbare en hernieuwbare plantaardige bronnen.

€ 45,19

Krachtige Olie en Vetoplosser. Doeltreffend tegen verkorst vuil. Voorde Voedingsindustrie.

Industriële ontvetter, verwijdert snel en gemakkelijk minerale, plantaardige en dierlijke vetten en olieën. Zelfs hardnekkige olie en vetvervuilingen, roet, teer, alsook metaal-en rubberstrepen worden moeiteloos opgelost. Geschikt voor de reiniging van werkplaatsen , productiehallen, opslagplaatsen,evenals productieketens.