Lijst van producten op merk Nilco

Nilco biedt een compleet programma met machines aan voor professionele reiniging. Meer dan 50 jaar ervaring en erkend in het aanbieden van de juiste oplossingen voor alle reinigingsuitdagingen, is iets wat de professionals in de schoonmaak begrijpen. Wij kunnen de kwaliteit aanbieden die voldoet bij zelfs de zwaarste reinigingstaken.

In 1961 creëerde Heinz Kicherer, de eigenaar van het bedrijf Fakir, de dochteronderneming "Nilco Reinigungsmaschinen GmbH". Fakir, een afkorting van "Family Kicherer", had op dat moment 25 jaar ervaring in het produceren van electrische huishoudelijke apparaten en werd erkend door hoge kwaliteit en innovatie in vloeronderhoud.

De oprichting van dochteronderneming Nilco Reinigungsmaschinen GmbH breidt dit succesverhaal in professionele vloeronderhoud uit. Nilco's uitgangspunten van tevreden klanten blijven de kern van al onze gedachten en activiteiten. Ons doel is om veilige en gebruiksvriendelijke producten aan te bieden van optimale kwaliteit. Daarnaast dienen zij de schoonmaak efficiënter te maken.

   –  Uw partner in professionele reinigingsmachines

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw