AFVALSYSTEMEN

€ 58,65
HERA range 35l Verkrijgbaar in de kleuren Rood Blauw Geel Zwart Beige Wit Duurzame pedaalemmers binnen de HACCP richtlijnen Het Hera assortiment bestaat uit duurzame kunststof pedaalemmers in verschillende formaten en kleuren. Hera pedaalemmers zijn perfect inzetbaar binnen HACCP richtlijnen waarin een handsfree bediening van afvalbakken wordt aanbevolen. De Hera deksel sluit langzaam en geruisloos en is ideaal voor rustige omgevingen. Slimme details zijn de geïntegreerde antislip voetjes en een handige bevestigingshaak voor afvalzak. De afgeronde vormgeving geeft een strakke, moderne uitstraling.
€ 74,12
HERA RANGE HERA range 60L Verkrijgbaar in de kleuren Rood Blauw Geel Zwart Beige Wit Duurzame pedaalemmers binnen de HACCP richtlijnen Het Hera assortiment bestaat uit duurzame kunststof pedaalemmers in verschillende formaten en kleuren. Hera pedaalemmers zijn perfect inzetbaar binnen HACCP richtlijnen waarin een handsfree bediening van afvalbakken wordt aanbevolen. De Hera deksel sluit langzaam en geruisloos en is ideaal voor rustige omgevingen. Slimme details zijn de geïntegreerde antislip voetjes en een handige bevestigingshaak voor afvalzak. De afgeronde vormgeving geeft een strakke, moderne uitstraling.
€ 103,98
HERA RANGE HERA range 85L Verkrijgbaar in de kleuren Rood Blauw Geel Zwart Beige Wit Duurzame pedaalemmers binnen de HACCP richtlijnen Het Hera assortiment bestaat uit duurzame kunststof pedaalemmers in verschillende formaten en kleuren. Hera pedaalemmers zijn perfect inzetbaar binnen HACCP richtlijnen waarin een handsfree bediening van afvalbakken wordt aanbevolen. De Hera deksel sluit langzaam en geruisloos en is ideaal voor rustige omgevingen. Slimme details zijn de geïntegreerde antislip voetjes en een handige bevestigingshaak voor afvalzak. De afgeronde vormgeving geeft een strakke, moderne uitstraling.