SPONZEN

€ 12,89
PurActive De PurActive schuurspons is de juiste keuze voor het losschrobben van hardnekkig vuil zonder het oppervlak aan te tasten. Voorbeelden hiervan zijn sanitair, tegels, porselein en overige kwetsbare materialen. Daarbij is de PurActive 3x zo efficiënt als een traditionele schuurspons. Dankzij polyethuraan schuurzool in golfstructuur wordt het vuil letterlijk opgetild en afgevoerd. Prijs op basis 10 x 10 stuks.
€ 8,23
MiraClean De MiraClean schuurspons is de oplossing voor het verwijderen van hardnekkig vlekken zoals stiftvlekken, vet, schopstrepen, kalkvlekken, koffie- en theeaanslag. De MiraClean kan gebruikt worden op glas, staal, chroom, aluminium, porselein, glas, kunststofleer, en diverse vloeren. MiraClean standard 12 x 12 stuks €8.23. MiraClean Big 12 x 8 stuks €9.17.
€ 1,53
Inox schuurbol De Inox schuurbol is vervaardigd uit RVS draden in spiraalvorm en is geschikt voor het losschuren van het meest hardnekkige vuil zoals bijvoorbeeld aangebakken en ingebrande etensresten. Inox RVS spons 40 g €1.53. Inox RVS spons 60 g €1.81.