MATERIAALWAGENS

€ 10,27
Origo emmers Origo toebehoren Geen allesomvattend systeem is compleet zonder het juiste toebehoren. Daarom heeft Vileda Professional meteen een hele reeks van uitermate praktische accessoires ontwikkeld om uw Oirgo trolley perfect uit te rusten in funtie van uw wensen en schoonmaakbehoeften. Prijs op basis 10 x 1 stuks.
€ 15,47
Origo pre-box Origo toebehoren Geen allesomvattend systeem is compleet zonder het juiste toebehoren. Daarom heeft Vileda Professional meteen een hele reeks van uitermate praktische accessoires ontwikkeld om uw Oirgo trolley perfect uit te rusten in funtie van uw wensen en schoonmaakbehoeften. Prijs op basis 5 x 1 stuks.
€ 9,10
Origo deksel pre-box Vervaardigd uit duurzaam en schokbestendig kunststof. De pre-box wordt gebruikt voor het transporteren van pre-prepared moppen (gesloten) of voor stockage van overige schoonmaakmaterialen en -producten (open). De prebox beschikt over ergonomische handgrepen, pootjes voor stabiliteit en kleurencodering blauw-rood-groen-geel. Dankzij de handige vorm zijn de boxen op of in elkaar stapelbaar. De Origo pre-box deksel is apart verkrijgbaar, heeft een breed handvat en opent tot 110 graden met blokkering.
€ 10,66
Origo legschalen Origo toebehoren Geen allesomvattend systeem is compleet zonder het juiste toebehoren. Daarom heeft Vileda Professional meteen een hele reeks van uitermate praktische accessoires ontwikkeld om uw Oirgo trolley perfect uit te rusten in funtie van uw wensen en schoonmaakbehoeften. Prijs op basis 5 x 1 stuks.
€ 392,47
Origo 300HX Compleet uitgerust model voor het Swep systeem Ergonomische trolley voor het reinigen volgens de Swep pre-preparedmethode met afsluitbare pre-boxen, die dankzij het gepatenteerde schuifrailmechanisme eenvoudig naar voren te halen zijn.De Origo 300HX staat op een klein kunststof onderstel met vier 100 mm-wielen en een metalen extensie met legschaal ter ondersteuning van de afvalzakken. Het metalen U-frame beschikt over 12 in de hoogte verstelbare posities om de rails in te stellen op de meest ergonomische werkhoogte. Ook leverbaar gemonteerd €409.18.
€ 309,90
Origo 100FX Basismodel uitgerust met het UltraSpeed systeem De 100FX is een compleet uitgerust basismodel voor het reinigen conform de emmermethode met het UltraSpeed microvezel vlakmopsysteem. De Origo 100FX heeft een metalen U-frame en staat op een sterk kunststof onderstel met vier 100 mm-wielen. Deze praktische trolley biedt u een oplossing voor al uw standaard reinigingsbehoeften.
€ 291,33
Origo 100FX basic Basismodel met minimale uitrusting De 100FX basic is een praktisch en flexibel basismodel dat volledig kan worden uitgerust met het ergonomische UltraSpeed microvezel vlakmopsysteem of met andere verticale of horizontale perssystemen. De Origo 100FX Basic heeft een metalen U-frame met een geïntegreerde pershouder en staat op een sterk kunststof onderstel met vier 100 mm-wielen. Deze trolley is tot een minimum uitgerust en geeft u de mogelijkheid de trolley volledig aan te passen aan uw standaard reinigingsbehoeften.
€ 399,00

Origo 300FX Flexibel model voor reiniging met de emmermethode De Origo 300FX is een flexibel model voor reiniging met de emmermethode. Geschikt voor het UltraSpeed microvezel vlakmopsysteem of een strengenmop systeem. De Origo 300 FX heeft een kunststof onderstel met vier 100-mm wielen. Het metalen U-frame heeft 12 in de hoogte verstelbare posities voor de rails. Deze flexibele trolley kan op maat verder ingericht worden. Ook leverbaar gemonteerd €322.15.

€ 309,90
Origo 300F compact Compact model uitgerust met het UltraSpeed systeem Deze trolley is het meest compacte model voor het reinigen met de UltraSpeed emmermethode. De Origo 300F compact heeft een kunststof onderstel met vier 100-mm wielen. Het metalen U-frame heeft 12 in de hoogte verstelbare posities voor de rails. Deze trolley heeft een geïntegreerde 70l afvalzakhouder en kan verder volledig op maat uitgerust worden. Ook leverbaar gemonteerd €326.60.
€ 287,63
Origo 300H Compacte werkwagen voor minimale natte vloerreiniging Compacte trolley ontworpen voor kleine werkkasten en taken met minimale reiniging van harde vloeren. De Origo 300H staat op een klein kunststof onderstel met vier 100 mm-wielen. Het metalen U-frame heeft 12 in de hoogte verstelbare posities voor de rails. Deze trolley is ideaal voor gebruik met de Swep pre-prepared methode of het SprayExpress systeem. Ook leverbaar gemonteerd €304.32.