SWEP DUO SYSTEEM

€ 0,00
Swep Duo MicroTechmop Dubbelzijdige langpolige microvezelmop Tweezijdig bruikbare moppen = verdubbeling van m2 Het Swep Duo systeem is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vlakmoppen. Net als bij de Swep Classic ligt de nadruk op ergonomie en efficiency, maar met een aantal verbeterde kenmerken en een gloednieuw talent tweezijdig bruikbare vlakmoppen. Een verdubbeling van de reinigingscapaciteit en tegelijkertijd een vermindering van het aantal benodigde moppen.
€ 0,00
Swep Duo MicroPlusmop Tweezijdige kortpolige microvezelmop Tweezijdig bruikbare moppen = verdubbeling van m2 Het Swep Duo systeem is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vlakmoppen. Net als bij de Swep Classic ligt de nadruk op ergonomie en efficiency, maar met een aantal verbeterde kenmerken en een gloednieuw talent tweezijdig bruikbare vlakmoppen. Een verdubbeling van de reinigingscapaciteit en tegelijkertijd een vermindering van het aantal benodigde moppen.
€ 0,00
Swep Duo Plus mopframe Lichtgewicht kunststof frame Tweezijdig bruikbare moppen = verdubbeling van m2 Het Swep Duo systeem is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vlakmoppen. Net als bij de Swep Classic ligt de nadruk op ergonomie en efficiency, maar met een aantal verbeterde kenmerken en een gloednieuw talent tweezijdig bruikbare vlakmoppen. Een verdubbeling van de reinigingscapaciteit en tegelijkertijd een vermindering van het aantal benodigde moppen.