ULTRASPEED

€ 46,89
UltraSpeed starterkit 15l Compact microvezel vlakmopsysteem, klaar voor gebruik! UltraSpeed starterkit 15 liter Het UltraSpeed systeem is verkrijgbaar in kant en klare starterkits. De 15l starterkit is het meest compacte formaat, voorzien van een 15l emmer, een compacte wringpers, een MicroPlus microvezelmop en een breakframe.. Deze starterkit is geschikt voor het reinigen van ruimtes met maximum 50m² harde vloeren.
€ 105,19
UltraSpeed starterkit 25l Microvezel vlakmopsysteem, klaar voor gebruik! UltraSpeed starterkit 25 liter Het UltraSpeed systeem is verkrijgbaar in kant en klare starterkits. De 25l starterkit is een enkele rolemmerkit, voorzien van een 25l emmer, een hendel wringpers, een MicroPlus microvezelmop en een breakframe.. Deze starterkit is geschikt voor het reinigen van ruimtes met meer dan 50m² harde vloeren.
€ 143,13
UltraSpeed starterkit 2x25l Compleet microvezel vlakmopsysteem, klaar voor gebruik! UltraSpeed starterkit 2x25 liter Het UltraSpeed systeem is verkrijgbaar in kant en klare starterkits. De 2x25l starterkit is een dubbele rolemmerkit, voorzien van twee 25l emmers, een hendel wringpers, een MicroPlus microvezelmop en een breakframe.. Deze starterkit is geschikt voor het reinigen van ruimtes met meer dan 50m² harde vloeren.
€ 15,00
UltraSpeed frame Duurzaam kunststof break frame UltraSpeed frame Het UltraSpeed frame is een uniek vlakmopframe met gepatenteerde technologie voor het ergonomisch uitspoelen, uitwringen en vervangen van UltraSpeed vlakmoppen zonder de mop aan te raken. De innovatieve frame stabilisator maakt het mogelijk om in alle richtingen te moppen en kan dus gebruikt worden voor de reiniging van vloeren, plinten, wanden en zelfs het plafond.
€ 34,47
UltraSpeed hendelpers Revolutionaire kunststof hendelpers UltraSpeed hendelpers Dankzij het innovatieve ontwerp van de UltraSpeed pers kan de mop met minder kracht worden uitgeperst en de vochtigheid van de mop goed regelbaar is. De unieke pers drukt meer vocht uit de mop dan traditionele persen. Daardoor is de vloer sneller droog. Belangrijk in ruimtes die continue in gebruik zijn.