CLICKSPEED SYSTEEM

€ 23,67
ClickSpeed frame 'Handsfree' mopframe ClickSpeed systeem Schone vloeren, uitgekiende ergonomie en een optimaal hygiënisch resultaat zijn de eisen bij de ontwikkeling van een nieuw vlakmopsysteem. ClickSpeed voldoet aan deze hoge eisen en is gelijktijdig eenvoudig in gebruik. ClickSpeed is inzetbaar in veel situaties, geschikt voor alle types waterbestendige vloeren en biedt uitstekende schoonmaakresultaten tegen lage investeringskosten. ClickSpeed is een 'handsfree' mopsysteem en wordt gebruikt met duurzame microvezelmoppen of met handige disposable moppen. 'Handsfree' vlakmopsysteem Door de voetbediende, magnetische mopklem gaat het aanbrengen van de mop net zo eenvoudig als klittenband. De vuile mop wordt van het frame verwijderd zonder deze aan te raken. Kortom, slimme details met gevoel voor hygiëne. Prijs op basis 10 x 1 stuks.
€ 29,30
ClickSpeed microvezelmop Duurzame gebreide microvezelmop ClickSpeed systeem Schone vloeren, uitgekiende ergonomie en een optimaal hygiënisch resultaat zijn de eisen bij de ontwikkeling van een nieuw vlakmopsysteem. ClickSpeed voldoet aan deze hoge eisen en is gelijktijdig eenvoudig in gebruik. ClickSpeed is inzetbaar in veel situaties, geschikt voor alle types waterbestendige vloeren en biedt uitstekende schoonmaakresultaten tegen lage investeringskosten. ClickSpeed is een 'handsfree' mopsysteem en wordt gebruikt met duurzame microvezelmoppen of met handige disposable moppen. Duurzame microvezelmoppen ClickSpeed wordt standaard ingezet met een duurzame, hoogwaardige microvezelmop. Klamvochtige vezels zorgen voor een optimaal reinigingsresultaat waardoor in veel situaties een reinigingsmiddel niet noodzakelijk is. prijs op basis 10 x 5 stuks.
€ 15,08
ClickSpeed disposable mop Mop voor éénmalig gebruik ClickSpeed systeem Schone vloeren, uitgekiende ergonomie en een optimaal hygiënisch resultaat zijn de eisen bij de ontwikkeling van een nieuw vlakmopsysteem. ClickSpeed voldoet aan deze hoge eisen en is gelijktijdig eenvoudig in gebruik. ClickSpeed is inzetbaar in veel situaties, geschikt voor alle types waterbestendige vloeren en biedt uitstekende schoonmaakresultaten tegen lage investeringskosten. ClickSpeed is een 'handsfree' mopsysteem en wordt gebruikt met duurzame microvezelmoppen of met handige disposable moppen. Disposable moppen Wilt u 'safe' zijn of heeft u geen mogelijkheid om moppen machinaal te wassen? Dan bestaat er de mogelijkheid een viscose wegwerpmop met microvezelcomponenten te gebruiken. De wegwerpmop heeft een unieke driedimensionale structuur waardoor vuil beter opgepakt en vastgehouden wordt. Disposables zijn een verantwoorde en goede werkbare oplossing voor het reinigen en desinfecteren van ruimtes met een hoog besmettingsrisico. Prijs op basis 6 x 50 stuks.