handschoenen

€ 2,10

Handschoen HeavyWeight Robuuste latex handschoen met neopreen coating De HeavyWeight handschoenen zijn ontwikkeld met oog op een optimale bescherming, een goede grip en een optimaal gebruikscomfort. De neopreen coating biedt een betrouwbare bescherming tegen een hele reeks zware chemicaliën. Prijs op basis 50 x 1 paar. Formaat M en L.

€ 1,69
Handschoen SafeGrip Hoogkwalitatieve latex handschoen met een verbeterde grip De SafeGrip handschoenen zijn ontwikkeld met oog op comfort, flexibiliteit in gebruik en zijn resistent tegen diverse chemicaliën. Het picotreliëfen de externe wasbehandeling versnellen de waterafvoer voor een verbeterde grip en gevoelswaarde in natte omstandigheden. Prijs op basis 50 x 1 paar. Formaat M en L.
€ 1,24
Handschoen MultiPurpose Een kwalitatieve latex handschoen voor algemene schoonmaakactiviteiten De Multipurpose handschoenen zijn ontwikkeld met oog op comfort, flexibiliteit in gebruik en zijn resistent tegen diverse chemicaliën. De handschoenen zijn tot 40% dikker dan vergelijkbare low-cost handschoenen. Prijs op basis 50 x 1 paar. Verkrijgbaar in de kleuren rood blauw geel en groen. Formaat S M en L