Diamantpads 17 inch complete set bestaande uit 5 pads

Diamantpads 17 inch complete set bestaande uit 5 pads

Set á 5 stuks Diamantpads 17 inch = 42,5 cm

€ 194,86
Exclusief belasting
 

Veilig betalen met iDeal

 

Voor 20.00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd

 

Niet goed. Geld terug

Omschrijving

In een set diamantpads zitten 5 verschillende pads te gebruiken onder een eenschijfsmachine met een toerental tot 340 toeren per minuut.

* Bordeaux rood korrel 100/150, krassen en beschadigingen wegschuren.

* Rood korrel 400, Verwijdert beschadigingen van Bordeaux rood en maakt vloer weer glad.

* Wit korrel 800, Dit noemen we gezoet niveau. Komt al beetje glans op de vloer.

* Geel korrel 1500, De vloer b.v. marmer begint ligt op te glanzen, dit is een gepolijst niveau. De vloer blijft tot dit niveau meestal haar antislip waarde behouden.

* Groen korrel 3000, Na de bewerking van de groene diamantpad krijg je een mooie diepe glans op de vloer.

Deze GROENE diamantpad is uitermate geschikt voor het periodiek polijsten van marmer, linoleum, beton, terrazzo en epoxy vloeren.

Diamantpads systeem is een revolutionair reinigingssysteem, gebaseerd op schuurschijven die zijn voorzien van miljarden microscopische diamantjes die de vloer zonder chemicaliën mechanisch schoonmaken en polijsten.

Diamantpads systeem kan worden gebruikt op de meeste vloeren, zoals terrazzo, natuursteen, beton, vinyl, linoleum en epoxy.

Diamantpads systeem is dé manier om uw saaie en versleten vloeren om te toveren in schone, glanzende en fraai gepolijste vloeren.

Diamantpads systeem biedt zowel het schoonmaakbedrijf als de particulier unieke zeer veel voordelen.

Belangrijk: De glansgraad die in een fabriek gehaald word is nooit te verkrijgen op een bestaande vloer. Een hoge glansgraad word behaald door gebruik te maken van een zwaardere 1 schijfs schuur en polijstmachine, met extra gewicht gaat de bewerking makkelijker. De regel is, hoe hoger het gewicht hoe hoger de glansgraad van de vloer. Deze bewerking in combinatie met water zorgt voor het beste resultaat. De gele en groene diamantpads zijn ook droog te gebruiken. Maak eerst een proefstukje op het te bewerken materiaal, dit doet u om te weten of het ook er uit komt te zien zoals u dit had gedacht. Is het goed doet u de gehele vloer. 

Ook verkrijgbaar is andere maten zoals van 4 inch tot en met 28 inch, U kunt ons bellen of e- mailen voor de prijs

Datasheet

Diamantpads 17 inch set 5 stuks

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...