Home

Waterzuigers

Actieve filters

€ 155,00

De VIPER LSU 135 is een professionele nat-/droogzuiger. Hij is gemakkelijk in het gebruik, robuust en heeft een optimaal zuigvermogen.

De VIPER LSU135 nat-/droogzuiger serie heeft een modulair ontwerp met uiteenlopende tankinhoud en aantal motoren. De tankinhoud van de VIPER LSU 135 nat-/droogzuiger is 35 liter, en hij heeft één  2 fase zuigmotor. U kunt kiezen voor een roestvast stalen tank of een rode kunststof tank. Hij is uitgerust met een afvoerslang en u kunt de tank eenvoudig legen zonder de motor te verwijderen. Hij heeft grote achterwielen en draaiende voorwielen die hem licht en gemakkelijk wendbaar maken. De VIPER LSU 135 nat-/droogzuiger wordt standaard geleverd met de volgende accessoires: spleetmondstuk, plumeau, zuigmond voor nat zuigen en zuigmond voor droog zuigen.

Gewicht is 13 kg

€ 344,00

De VIPER LSU 255 is een professionele nat-/droogzuiger. Hij is gemakkelijk in het gebruik, robuust en heeft een optimaal zuigvermogen.

De VIPER LSU255 nat-/droogzuiger serie heeft een modulair ontwerp met uiteenlopende tankinhoud en aantal motoren.

De tankinhoud van de VIPER LSU 255 nat-/droogzuiger is 55 liter, en hij heeft twee motoren. U kunt kiezen voor een roestvast stalen tank of een rode kunststof tank. U kunt eenvoudig zien of de tank gevuld is met water of niet als de tank vervaardigd is van transparante kunststof. Hij is uitgerust met een afvoerslang, en u kunt de tank eenvoudig legen zonder de motor te verwijderen. Hij heeft grote achterwielen en draaiende voorwielen die hem licht en gemakkelijk wendbaar maken.

De VIPER LSU 255 nat-/droogzuiger wordt standaard geleverd met de volgende accessoires: spleetmondstuk, plumeau, zuigmond voor nat zuigen en zuigmond voor droog zuigen.

€ 351,00

De VIPER LSU 275 P is een professionele nat-/droogzuiger. Hij is gemakkelijk in het gebruik, robuust en heeft een optimaal zuigvermogen.

De VIPER LSU 275 P nat-/droogzuiger serie heeft een modulair ontwerp met uiteenlopende tankinhoud en aantal motoren.

De tankinhoud van de VIPER LSU 275 P nat-/droogzuiger is 75 liter, en hij heeft twee motoren. U kunt kiezen voor een roestvast stalen tank of een rode kunststof tank. Hij is uitgerust met een afvoerslang, en u kunt de tank eenvoudig legen zonder de motor te verwijderen. Hij heeft grote achterwielen en draaiende voorwielen die hem licht en gemakkelijk wendbaar maken.

De VIPER LSU 275 P nat-/droogzuiger wordt standaard geleverd met de volgende accessoires: spleetmondstuk, plumeau, zuigmond voor nat zuigen en zuigmond voor droog zuigen.