Home

ACTIES

Actieve filters

€ 125,00

Onze Desinfectiezuil is van hoogwaardig materiaal en heeft een voet bediening zodat men de dispenser niet hoeft aan te raken met de handen.

Wordt standaard geleverd met een handgelflacon met pompje en heeft tevens een Display om uw tekst te kunnen weergeven.

Is niet merk gebonden omdat de hoogte van de handgelflacon in te stellen is. 

Tevens kan met de zuil aan de vloer monteren zodat diefstal voorkomen wordt.

Inhoud verpakking;

1 x Desinfectiezuil

1 x Pompje 

1 x Display voor tekst 

Van € 220,00  voor € 125.00 ( excl verzendkosten)

€ 30,99

Complete Set Desinfectieartikelen voor oppervlakten en handen bestaande uit;

Alcoholgel 70% 1 liter, bevat beschermde bestanddelen voor de handen. Deze alcohol gel heeft een sterk reinigend vermogen en het gebruik voor de handen is erg vriendelijk.

Heeft een percentage van minstens 70% zuivere alcohol- Het middel blijft niet achter op de huid  en plakt niet-Bevat huidverzorgende bestandsdelen ( oa Glycerine) ter voorkoming van uitdroging van de huid

Sanisafe Antivirale doekjes om de handen en/of oppervlakten snel schoon en bacterievrij te krijgen. Uitermate geschikt waar geen water bij de hand is.

Pot van 200 doekjes per bus- afmeting vel is 13 x 13 cm- doodt schadelijke bacterieën .

Alcosept Plus 1 liter incl sprayer, reinigingsalcohol die toegelaten is door het CTGB en mogen daarom gebruikt worden voor oppervlaktedesinfectie. Het registraienummer is per artikel aangegeven.

Microreinigingsdoeken Heavy Duty pak 10 stuks, voor het gebruik om oppervlakten te reinigen, na gebruik wassen zonder wasverzachter.

€ 229,00

Uiterst handzame en stille stofzuiger. 

De ruimtebesparende vormgeving en de 5 wielen maken deze professionele stofzuiger buitengewoon wendbaar en stabiel op ieder oppervlak. De meegeleverde handige hulpstukken bieden een oplossing voor elke stofzuigtaak. De S 10 is leverbaar in rood en blauw.

De S 10 Plus is een ergonomische stofzuiger met als basis de vertrouwde S 10. De S 10 Plus heeft een parkeerstandaard voor de zuigslang, afneembare netsnoer, ergonomisch handvat en opbergmogelijkheid voor de accessoires.

Met HEPA Filter en HEPA Stofzakken

€ 329,00

Waterzuiger SW 21 Aqua

Geen compromissen voor deze waterzuiger.

Deze super krachtige waterzuiger is zeer perstatiegericht en betrouwbaar. De slagvaste ketel is voorzien van 4 grote wielen waarmee u de machine stabiel over ieder oppervlak kunt voortbewegen. Uitgerust met volledig RVS zuigbuizen met Ø 38 mm. Speciaal ontwikkeld voor de echte professional!

 

€ 475,00

FloorMac Deluxe Geschikt voor alle denkbare harde vloeren op het werk of thuis. Ook voor houten vloeren en traptreden!

• Zeer gebruikersvriendelijk: te hanteren met 1 hand •

Effectieve reiniging door de 1450 bewegingen/minuut

• Te gebruiken met een borstel of pad • Kabellengte 7,5 meter • Nu compleet geleverd met: - witte boenpad - microvezelpad - borstelring Zo kunt u de FloorMac de Luxe multifunctioneel inzetten

Nu compleet geleverd met;

Witte boenpad- Microvezelpad- 1 liter vloerreiniger en 500 ml Clean en Polish-Borstelring

€ 3.950,00

Schrobzuigautomaat incl batterijen en schrobborstel of padhouder en Waterzuigset

Werkduur: ± 2 uur Even voorstellen: uw ideale collega voor een schone werkvloer.

• Betrouwbare en robuuste schrob-/zuigmachine voor de middelgrote oppervlakken

• Voorzien van een rechte zuigmond met standaard zuigrubbers • Superieur in bedieningsgemak

• Eenvoudige 2-knopsbediening • Optimaal reinigingsresultaat door hoge borsteldruk

• RA 501 verplaatst zich voor- en achterwaarts door borstelrotatie Geleverd inclusief 2x 76 AH gelbatterijen en een geïntegreerd laadapparaat. U heeft keuze uit schrobborstel of padhouder.

€ 3.355,00

Cleanfix Foamfix-2

Foamfi x-2 SCHUIMREINIGEN Heeft u een camping, recreatiepark, zwembad, sauna, sporthal, (sport) school etc. dan is de Foamfi x-2 voor u de oplossing voor het intelligent reinigen van uw sanitaire ruimten/douchegebouwen. Het schoonmaken/ontkalken/desinfecteren van toiletten en douches in grote sanitaire ruimten is voor niemand een favoriete schoonmaakklus. Toch gebeurt dit nog veelal handmatig. Uw voordelen: • De chemie doet het werk voor u. • U heeft geen enkel contact met de vervuiling en chemie – no touch cleaning. • Deze methode kost de gebruiker zeer weinig inspanning ongeacht de grootte van het oppervlak

voor het ontsmetten van politiecellen, bouwketen en mobiele sanitaire ruimten.