Home

Automotive artikelen

Actieve filters

€ 4,55

Parts Cleaner is een snelle en krachtige ontvetter / remreiniger die geschikt is voor vele doeleinden. Het product droogt snel en laat geen resten na. Parts Cleaner is geschikt voor diverse ondergronden. Daarnaast heeft het product een krachtige spuitstraal. De Parts Cleaner laat zich uitstekend inzetten voor het grondig reinigen van schijfremmen en remonderdelen zoals remblokken, remschoenen en koppelingsplaten.

€ 29,95

Kent Nano Performance Cleaner geschikt voor alle laksystemen

Nano Performance Polish is speciaal geformuleerd met behulp van de nieuwste nanotechnologie voor het poesten van lakwerk op nieuwe en gebruikte voertuigen, touringcars motorfietsen, vrachtwagens , caravans etc.

Het vult kleine oneffenheden om een uitstekende langdurige, glanzende afwerking te geven.

€ 16,45

Kent Spray Wax is een wax in sprayvorm die speciaal is gemaakt voor het reinigen en polijsten van harde oppervlakken.

  • Bevat carnaubawas en bijenwas - voor duurzaamheid en glans Bevat siliconenpolymeer - voor een gemakkelijke verspreiding en biedt uiterst waterbestendige bescherming Hoge glansafwerking - niet-schurend Eenvoudig verspuitbaar / afveegbaar - minimale inspanning vereist Geschikt voor alle autolaksystemen - veelzijdig
€ 5,48

Aluminiumreiniger is een bijzonder snelwerkende geconcentreerde vloeistof om aluminium delen te reinigen en de oorspronkelijke glans te herstellen.

Aluminiumreiniger verwijdert kalkaanslag en corrosie van aluminium, koper , messing en roestvrijstaal dat aan weer en wind is blootgesteld. 

Alumiumreiniger reinigt en herstelt de glans effectief na contact met het schoon te maken oppervlak.

Aluminiumreiniger verwijdert vuil, stoflagen en zelfs door uitlaatgassen veroorzaakte zwarte dieselaanslag op vrachtwagens, opleggers en bussen.

PH Waarde is 1